Hirdetés

A gamescomon mutatkoztak be az eShark megfizethető, de vérprofi perifériái

|

A White Shark után itt az eShark, az új brandnél a teljesítmény és a lehető legjobb ár-érték arány került a fókuszba.

Hirdetés

A gamescomon nem csak a legújabb videojátékról szól minden, hanem természetesen a hardvergyártók is ott vannak a kölni rendezvényen, akik előszeretettel mutatják be itt legújabb portékáikat. Az eShark termékcsaládot is a német expón leplezték le. 

Hirdetés

Közel három évvel ezelőtt indult el a belépőszintű terméket kínáló White Shark gaming brand, amelynek az volt az elsődleges célkitűzése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi perifériákat. Az azóta eltelt időszak pedig annyira sikeres volt, hogy a termékcsalád mögött álló cég immár a hi-end gaming régiójába is bemerészkedett, a 2019-es gamescomon leleplezték az új eShark brandet. Az új termékek kifejezetten a profi gamereket célozzák meg. Azokat, akik számára a teljesítmény mindennél fontosabb. Persze emellett arra is ügyel továbbra is a gyártó, hogy a lehető legkedvezőbb áron juthassanak vásárlói a legjobb minőséghez. Külön figyeltek arra, hogy minden eShark termék kapjon valami kis extrát. Az eShark fejhallgatók például EVA tokokkal érkeznek, amelyek gondoskodnak a periféria utazás közbeni biztonságáról. A eShark billentyűzethez pedig több más kiegészítő mellett ajándék WASD gombok is járnak különböző színekben, így mindenki a saját ízlése szerint variálhatja a klaviatúrát. 

A termékcsalád az Avago 3325 optikai szenzoros Shinai, Pixart 3325 szenzort kapó Tanto, és a 7200 DPI-s, Pixart 3330-as szenzorral felszerelt Aikuchi egerekkel startol el. Billentyűzetek terén a Kodachi kódnéven futó termék érkezik mechanikus kapcsolókkal és RGB világítással. Headsetből kettőt kapunk: a Kugo az elengánsabb, míg a Koto a kompaktabb kiszerelés lesz, az utóbbihoz levehető mikrofon is tartozik. Bármelyik periféria vígan utazik majd az eShark hátizsákban (mivel ilyen kiegészítő termékkel is készültek), a Michodai gamer szék pedig teljessé teszi a felhozatalt. 

Az eShark termékek azoknak a profi játékosoknak, vagy épp jövendőbeli e-sportolóknak lehetnek tökéletes választások, akik nem akarnak kisebb vagyonokat költeni perifériákra, mégis az elérhető legjobb minőségre és teljesítményre törekszenek. Az eShark brandbe tartozó eszközök augusztus 25-től kerülnek kereskedelmi forgalomba, szóval már csak pár napot kell kibírni nélkülük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)