Hirdetés

Ez a Hogwarts Legacy kontroller minden muglinak könnyet csal a szemébe

|

Ahogy sok más prémium címhez, úgy a Hogwarts Legacyhoz is készült egy csodálatos kontroller, ami nélkül már nem is ugyanolyan élmény a játék.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy az előzetes botrányok ellenére megállíthatatlanul menetel a toplisták csúcsai felé, pedig a hivatalos megjelenés csak ma este lesz esedékes. A korai hozzáférést élvező boszorkányok és varázslók szerelmesek a roxforti életbe (még ha van is mibe belekötni), míg a többiek türelmetlenül várják, hogy fejükre kaphassák végre a Teszlek Süveget.

Addig is, amíg Roxfort kapui mindenki számára megnyílnak a Sony elkezdi árusítani új, Hogwarts Legacy témájú kontrollerét. A limitált kiadású perifériát maguk a játék dizájnerei tervezték, és tényleg annyira ütősen néz ki, mint amit elvártunk tőlük.

Hirdetés

Jeff Bunker, az Avalanche Software művészeti vezetője elmesélte, hogy több színsémát is kipróbáltak: volt fehér, kék, akvamarin, de végül a fekete passzolt igazán. Az csak egy dolog, hogy a sötét alapszín kiemeli az arany motívumokat, de szépen illusztrálja is a Hogwarts Legacy sötétebb tematikáit.

A Hogwarts Legacy PS5 kontroller a mai napon fog elérhetővé válni a hivatalos PlayStation üzletben. Sajnos ha nincs valakitek, aki segíteni tud eljuttatni hozzátok egy csomagot az Egyesült Királyságból, akkor itthon nehéz lesz hozzájutni, nekünk is csak csorog a nyálunk egyelőre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)