Hirdetés

Ez a LEGO PC tökéletesen működik, egy GTX 1660 GPU-val játszani is lehet vele

|

Láttunk már érdekes és mutatós LEGO PC házakat, de ez a tökéletesen működő darab mindenképpen elismerést érdemel.

Hirdetés

1936 óta egy jelmondattal dolgozik a LEGO: "csak a legjobb az elég jó". Bármennyire zseniális és részletes dolgok is épülnek a dán cég építőkockáiból, egy Redditre frissen posztolt galériában újabb "egész jó" konstrukció látott napvilágot.

A szóban forgó konstrukció egy LEGO-házba foglalt komplett Mini ITX rendszer, amiben egy AMD Ryzen 3600 és egy Nvidia GeForce GTX 1660 Super mellett 16GB Vengeance LPX RAM, MSI B450I alaplap és egy Samsung M.2 kapott helyet, többek között.

Hirdetés

Mindezt egy Ohmke nevű felhasználó építette meg (és dicsekedett el vele a r/pcmasterrace subredditen), elmondása szerint a karantén alatt végre volt ideje ezzel foglalkozni. Maga a ház egészen kompakt, 32*16*25 centis és stabil kívül-belül annyira, hogy akár LAN-partikra is hurcolható.

A házat a képen is látható Corsair SP120 RGB-s hűtőventik (és a gépház tetején kialakított szellőző) tartják kezelhető hőfokon, Ohmke szerint egy hétnyi Witcher 3 sem kottyant meg a műanyagnak.

Akinek felcsillant a szeme és esetleg már a padlásról készül lepakolni a tonnányi építőkockát, annak érdemes figyelnie Ohmke YouTube-csatornáját, hátha felkerül majd egy  LEGO-gépház építő tutorial is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)