Hirdetés

Ez lenne az Xbox Lockhart kontrollere?

|

Kikerült a netre egy fotó, amin fehérben láthatjuk az új Xbox kontrollerét.

Hirdetés

Pletykák szerint augusztusban kerülhet sor a Microsoft következő bemutatójára, melynek keretében megismerhetjük az Xbox Series X kistestvérét, amit egyelőre Lockhart kódnéven emlegetnek, de valószínűleg végül Xbox Series S-ként fog forgalomba kerülni. Várhatóan valamivel gyengébb teljesítményt kínál, és 4 teraflopos lesz, szemben a 12 teraflopos Series X-szel, viszont így legalább alacsonyan tudják tartani az árát.

Hirdetés

Egy redditező a hétvégén tette fel az alábbi képet, viszont azóta már a teljes fiókját törölte, ami egyébként hónapok óta élt, és főleg Seattle-lel kapcsolatos témákhoz kommentelt vele. Állítása szerint egy olyan bulin lőtte, amit egy Microsoft-alkalmazott  gyermeke tartott. Látta magát a gépet is, ami ugyancsak fehér volt, de inkább kocka formájú, és nagyobbnak tűnt rajta az Xbox gomb. Elmondta, a kezelőfelület az Xbox One-éhoz hasonló volt - korábban a Microsoft is kijelentette, hogy nem akar rajta sokat változtatni.

A cég dolgozói már jó ideje játszhatnak a konzol fejlesztői változatain, az Xbox-fejes Phil Spencer is azt állította, teljesen áttért rá. Az Xbox One megjelenésekor az alkalmazottak fehér gépeket kaptak, így lehet, hogy az, amit a szivárogtató látott, valójában egy Series X volt. Izgatottan várjuk a leleplezést, és azt, hogy tud-e elég csábító lenni a kisebb gép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)