Hirdetés

Ezeket rejti majd a PlayStation 5 doboza?

|

A jelek szerint a sima és a digitális kiadás mellé is ugyanazokat az apróságokat kapjuk.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, hogy napra pontosan mikor érkezik meg a PlayStation 5, és mennyibe fog kerülni, pedig valószínűleg már éppen ideje volna bejelenteni ezeket az igencsak fontos infókat, hiszen a Microsoft új gépei kapcsán már ismerjük a részleteket. Nem tudni, hogy a Sony mikor kívánja ismertetni velünk a még hiányzó információkat, viszont a jelek szerint arra már fény derült, mit tartalmaz a konzol doboza.

Hirdetés

Sokszor találkozhattunk már a piaci elemzőként tevékenykedő Daniel Ahmad nevével, aki nemrég közzétette az alábbi táblázatot. Ha minden igaz, az optikai meghajtóval szerelt változat tartalmazza a konzolt, a vezeték nélkül kontrollert, egy 825GB-os SSD-t, valamint egy tartót, aminek hála eldönthetjük, hogy állítva vagy fektetve kívánjuk használni a gépet. Továbbá helyet kap még a csomagban egy HDMI kábel, a tápkábel, egy USB kábel, a használati útmutató, valamint a konzolon megtalálható lesz az Astro's Playroom nevű játék.

A digitális verzió pont ugyanezeket a kiegészítőket tartalmazza, csak értelemszerűen optikai meghajtó nélküli gép kerül a dobozba. Fontos még megjegyezni, hogy ezek az információk egy hongkongi kereskedőtől származnak, tehát megeshet, hogy a dobozok tartalma régióként eltér.

Ti várjátok már a PlayStation 5 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)