Hirdetés

Feketében is elérhető lesz a Sony PlayStation 5-ös headsetje

|

Érkezik a fekete Pulse 3D Wireless Headset Midnight Black változata.

Hirdetés

Már bejelentése óta sokan kampányolnak azért, hogy feketében is legyen elérhető a PlayStation 5. A Sony valószínűleg azért állíttatott le minden olyan vállalkozást, ami alternatív színekben kínálta a konzolt takaró fedlapot, mert vannak ezirányú tervei, de ezt csak sejtjük, még nem történt hivatalos bejelentés.

Mindenesetre kontrollerek és kiegészítők tekintetében nagyobb a választék. Pár hónapja megjelent a Cosmic Red és a Midnight Black változat a DualSense-ből, most pedig egy utóbbihoz illő variáció érkezik a Pulse 3D vezeték nélküli fejhallgatóból. 

Hirdetés

A Pulse 3D ezen változata másban nem különbözik a korábbi kiadástól, pusztán a színe tér el. A fekete két különböző árnyalatát alkalmazták, és mint az az alábbi trailerben is látszik, kiválóan illik az ugyanilyen színű DualSense-hez.

A headset különlegessége, hogy teljes mértékben kihasználja a PlayStation 5 Tempest 3D technológiáját, így pontosabban jelzi a felhasználóknak, honnan érkeznek a hangok. A ma kiadott frissítéssel ráadásul az Equalizer is elérhetővé válik, így váltogathatunk a különöző módok között, és finomhangolhatjuk az egyes frekvenciákat. A Pulse 3D Midnight Black változata októberben kerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)