Hirdetés

Friss képeken és hands-on videókon láthatjuk a PlayStation 5-öt

|

Többen is kipróbálhatták a Sony következő generációs konzolját, így például azt is láthatjuk, hogy birkózik meg a gép bizonyos játékokkal.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, jövő hónapban megtörténik a generációváltás, és a játékosok fejest ugorhatnak a PlayStation 5, illetve az Xbox Series X és Series S által nyújtott, új generációs játékélménybe. Sok információval rendelkezünk már a masinákat illetően, így könnyen el is dönthetjük, melyiket preferáljuk, ám érkezett nemrég némi friss anyag a PlayStation 5-ről, amit mindenképp ajánlott átböngészni.

Hirdetés

A Sony tartott egy kisebb bulit, minek során a szerencsés meghívottak közelebbről is megnézhették és természetesen ki is próbálhatták a PlayStation 5-öt, és időközben már be is futott jó néhány beszámoló az eseménnyel összefüggésben. A 4gamer például megmutatta nekünk, hogy fest majd a konzol függőleges helyzetben.

Így picit azért pofásabb, mint fektetve.

Sőt, még azt is megnézhetjük, milyen az, ha a DualSense kontrolleren lévő LED a kék helyett más színekben pompázik.

A Famitsu YouTube-csatornájára felkerült egy rövid videó, ami röviden bemutatja nekünk kívülről a konzolt, illetve ismét megcsodálhatjuk, milyen látványt nyújt a kontroller kézben.

Alább pedig végignézhettek egy jóval hosszabb bemutatót, ami nem kifejezetten a hardverre, hanem sokkal inkább az azon futó játékokra fókuszál, így láthatjuk, miként szuperál az Astro's Playroom, az állandó internetkapcsolatot igénylő Godfall, illetve a Balan Wonderworld.

Ti beruháztok majd egy PlayStation 5-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)