Hirdetés

Gamescom 2017 - már előrendelhető a limitált kiadású Xbox One X: Project Scorpio Edition

|

A Microsoft a legnagyobb rajongóknak szánja a hardvert, amit egy darabig csak kihagyott ziccerként fogunk emlegetni.

Hirdetés

Rengetegen voltak nagyon csalódottak, amikor a Microsoft bejelentette, hogy Xbox One X néven dobják piacra az új konzolt. A Scorpio elképesztően menőn hangzik, és már nagyon unjuk a Pro, Slim, Max és egyéb hasonló neveket. Amikor felröppent a hír, hogy készül egy limitált kiadás a rajongóknak, megdobbant a szívünk, mert ott volt a lehetőség, hogy valami maradandót alkossanak.

Lehetett volna ez egy drágább bundle számozott dobozokkal, hatalmas skorpiós logóval, egyedi Elite kontrollerrel, dashboard témával és még ki tudja mennyi aprósággal. Ehelyett kapunk egy matt szürke dobozt. Bocsánat, a Project Scorpio feliratot azért rányomták a konzolra és a kontrollerre is.

Amikor az új konzol limitált kiadását olyan "extrákkal" akarják eladni, mint hogy kompatibilis a korábbi kontrollerekkel, vagy hogy van egy kis pöcök a HDMI in csatlakozó fölött, hogy csukott szemmel is megtaláld, hová kell dugni a kábelt az asztal alatt, akkor azért nem esünk hanyatt. Én tényleg nagyon szeretném, ha az Xbox magára találna, lennének remek exkluzívjaik, és a fejlesztők tényleg ki tudnák használni a One X extra teljesítményét, de a mai konferencia játékostól, konzolostól, extra szolgáltatásostól közepesen kellemetlenre sikeredett. Reméljük, hogy ennél erősebb lesz a 2018-as év.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)