Hirdetés

5 geek kütyü, ami tökéletes karácsonyi ajándék lehet

|

Az erőből püfölhető, óriási enter gombbal, a Millenium Falcon alakú sörbontóval vagy a teázáshoz használható sárga tengeralattjáróval egyaránt örömet okozhatsz egy geeknek, ráadásul úgy, hogy közben alig kell költened.

Hirdetés

Egy hónap van még hátra karácsonyig, nincs késő megrendelni az ajándékokat, amiket szeretteiteknek szeretnétek adni. Holnap kezdődnek a Black Friday akciók, óriási leárazások lesznek mindenfelé - például a GearBest oldalán is, ahonnan összeválogattunk pár mókás cuccot, hátha megkönnyíthetjük a döntést, hogy mit vegyetek egy geeknek.

Hirdetés

Óriási, stresszcsökkentő enter gomb

A mindennapok stresszjét néhányan a billentyűzeteiken vezetik le, ami egy költséges dolog. Sokkal olcsóbban kijöttök, ha beszereztek egy óriási, USB-vel csatlakoztatható Entert, ami bírja a strapát, és nyugodtan odavághattok neki egyet, ha úgy hozza az élet. FIFA mellé is ajánljuk. Így működik a gyakorlatban, párnának is kiváló:

Halálcsillag formájú asztali lámpa

Mint az alábbi videóban is láthatjátok, többféle változat elérhető a 3D-s lámpából, de talán a halálcsillagos a legjobb mind közül. Többféle színben fénylik, külön állítható, hogy csak a hét variáció egyikében világítson folyamatosan, vagy változtassa színeit.

Millenium Falcon sörnyitó

Nincs mit magyarázni ezen: egy fémből készült, Millenium Falcon formájú kulcstartó, ami egyébként sörnyitónak is kiváló (tudjuk, minden sörnyitó, de ez még annál is jobban). Többféle színben kapható, válasszátok ki bátran, ami nektek tetszik!

Sárga tengeralattjáró teatojás

Hivatalosan teatojásnak hívják azokat az alkalmatosságokat, amikbe teafüvet lehet rakni, majd ha forró vízbe lógatjuk, a vízből fokozatosan tea lesz (modernkori varázslat). A The Beatles rajongóinak a sárga tengeralattjárós változatot ajánljuk, ami a kanna vagy a bögre szélére akasztható. Szilikonból készült.

Legóemberes jégkockakészítő

Valószínűleg ti is láttátok már, milyen unottan, fanyarodottan néz az, akinek szabályos, kocka formájú jeget helyeznek az italába. Látszik a csalódottság, láthatóan tudja, hogy lehetne ezt jobban is. Na, mutassátok meg neki a legófigurás jégkockakészítőt/csokiformát, és mindjárt kétszer olyan lelkessé válik. Az oldalon van még egyébként lőszer, gitár, és a szerelmes lelkűeknek szív is, ezt mind láthatjátok a "Recommended Products for You" résznél (vagy a keresőben). 

A Gearbest Black Friday programjáról a linken olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)