Hirdetés

GeForce GTX 1080Ti - bemutatkozott a Titan X-nél is erősebb videokártya

|

Az Nvidia bejelentette, milyen lesz a GTX 1080Ti, és egyúttal azt is, hogy megvágja az alap 1080 árát.

Hirdetés

A mostani játékok többsége addig nem fut magas beállítások mellett, amíg gépünkben nincs legalább egy GTX 1060 vagy GTX 1070. Szerencsére a technlógia halad előre, és ahogy jönnek az új modellek, úgy csökken a mostaniak ára, és úgy jut el a közel maximális élmény egyre több felhasználóhoz. 

A GTX 1080Ti érkezésének egyrészt azért örülhetünk, mert megszületett az Nvidia jelenlegi legerősebb videokártyája, ami a Titan X Pascalnál is többre képes, másrészt azért, mert így lejjebb mehet a 1080 ára, ami most még bőven 200 ezer forint fölött mozog. Annál egyébként 35 százalékkal gyorsabb az új GPU. Akit további technikai részletek érdekelnek, az a PC World cikkéből tájékozódhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)