Hirdetés

Óriási siker a kompakt csatlakozó, amivel okoseszközeinket és a Switchet is tévére köthetjük

|

Ráadásul az egész mindössze akkora, mint egy hálózati adapter.

Hirdetés

Szuper dolog, hogy a Nintendo Switch egy hibrid konzol, viszont elég kényelmetlen a dokkolót is magunkkal vinni, ha otthonunktól távol szeretnénk valamilyen kijelzőhöz csatlakoztatni. A múltban többen is próbáltak már erre megoldást kínálni, de a Human Things terméke tűnik az eddigi legjobbnak. Már csak össze kell szedni rá a megfelelő mennyiségű támogatást.

Hirdetés

Jelenleg is folyik a kalapozás, hogy megvalósulhasson a Genki Covert Dock, de mivel 50000 dollár kellett a sikerhez, és most, 33 nappal a zárás előtt már 700000 környékén jár, nem félünk a bukástól. A viszonylag kis méretű eszköz egyik végét a konnektorba kell helyezni, a másik végén pedig egy HDMI, egy PD-s (gyorstöltős) USB-C és egy USB 3.0 csatlakozó található, így miközben a tévére csatlakoztatjuk a Switchet, tölthetjük például a telefonunkat is, vagy használhatunk egy vezetékes kontrollert (amennyiben nem USB-C-s). iOS-es, androidos eszközök, laptopok képének tükrözéséhez nincs szükség extra áramforrásra, így nem kell konnektor sem.

Néhány Kickstarter-projekt túl szép ahhoz, hogy elhiggyük, tényleg megvalósítható, viszont a Human Things már sikerre vitt egy terméket, és az ígéreteknek megfelelően szállította azt a támogatóknak. A leggyorsabbak 49 dollárért szerezhették be, most 59 dollár a minimum támogatási összeg. Decemberi szállítást ígérnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)