Hirdetés

Gocomma Mocute 050 gamepad bemutató - kezedben a győzelem

|

Ha úgy érzed, kényelmesebb lenne okostelefonos játékokat gamepaddel játszani, van egy javaslatunk számodra!

Hirdetés

Többnyire azért még mindig egyszerű, free-to-play játékok jelennek meg az ugrásszerűen erősödő okostelefonokra, de egyre nagyobb számban érkeznek olyan alkotások is, amelyeknek grafikája, játékmenete és hangulata kezdi utolérni a legnépszerűbb PC-s és konzolos játékokét. Az irányítás azonban mindig kényes pont mobilokon, az érintőképernyő tapogatását sok játékos egyszerűen képtelen megszokni. Nekik nyújthat segítséget a Gocomma Mocute 050 vezeték nélküli kontroller, amely ideális az esélyük növelésére az olyan népszerű akciójátékokban, mint például a mobilos PUBG.

Hirdetés

Maga a kontroller a népszerű Xbox-vezérlő gombkiosztását kapta, így egyáltalán nem lesz nehéz megszokni. A két analóg kar nem lötyög, nincs érezhető holtjátéka, menet közben azonnal reagál a játék még a legapróbb mozdulatra is. A markolat jól illeszkedik a kezünkbe, és a védőborításnak köszönhetően nem csúszkál még a legizzasztóbb meccsek közben sem. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén zsebre lehet vágni. Az egész kontroller mindössze 16 dekagramm, így nem fogja húzni a kezünket játék közben még akkor sem, ha hozzáfogattuk az okostelefonunkat. Középen található rajta egy kihajtható és állítható telefontartó, ide helyezhetjük el magát az okostelefont, így kényelmesen tudunk vele játszani kocsiban vagy tömegközlekedési eszközön. Minden olyan telefonnal kompatibilis, amely 6,5 colosnál kisebb képátmérővel rendelkezik. A telefonok mellett működik még táblagépekkel, okostévével, sőt PC-vel is a Bluetooth kapcsolat miatt. 400 milliamperes akkujának köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár 40 óra használatot is kibír a készülék.

A mobiljátékok piaca óriási áttörés előtt áll. Egyre több nagy kiadó szeretne beszállni ebbe az igencsak jövedelmező iparágba, nem csoda, hogy még a legendás Blizzard is mobiltelefonra hozza ki a Diablo sorozat következő részét. Érdemes jó előre felkészülni, és beszerezni egy ilyen trendi kontrollert, hogy pár lépéssel mindig az ellenfeleink előtt legyünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)