Hirdetés

Így nézhet ki a Google készülő kontrollere

|

A Google egy kontroller terveit szabadalmaztatta, ami további erősíti a gyanút, hogy egy konzol készül a cég háza táján.

Hirdetés

Októberben kerültek be egy kontroller tervei az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatal adatbázisába, melyet a Google nyújtott be.

Hirdetés

Kiosztását tekintve leginkább a Dualshock 4-re hajaz (leszámítva persze a touchpadet) a tervek viszont még nem feltétlenül tükrözik a a végeleges kinézetet. A szabadalmi hivataltól származó tervrajz alapján egy dizájner azonban már elkészített néhány koncepciós képet, ami egész jól megragadja a Google stílusát.

Egy bejegyeztetett szabadalom önmagában még nem lenne egy eget rengető dolog, viszont akik követik a gaming világot, azok tudhatják, hogy a Google az idei Game Developers Conference-en vezető időpontban ad majd elő, ami egy nagyobb bejelentést sejtet. A pletykák arról szólnak, hogy a cég berkein belül egy olyan konzol készül, ami már a Project Stream technológiát alkalmazza és a vezető konzolok konkurenciájaként kerül majd piacra. Ebben a megvilágításban tehát egyből nagyobb jelentősége van egy készülő kontrollernek.

Ti mit gondoltok? Kipróbálnátok a Google saját konzolját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)