Hirdetés

Google Stadia - nem lesz bétateszt a megjelenés előtt

|

Így hát muszáj lesz bizalmat szavaznunk a vállalatnak, ha kipróbálnánk a játékstreaming szolgáltatást.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, hogy a Stadia és a többi hasonló szolgáltatás lehet a videojáték jövője, hiszen így megszűnnek a hardverek miatti kötöttségek, és elméletben csak a játékra kell koncentrálnunk. Bizonyos országokban már idén megjelenik a Google újdonsága, de úgy tűnik, hogy nem lesznek már előtte nyilvános tesztelések.

Hirdetés

Phil Harrison, a Google alelnöke a GamesRadarnak erősítette meg, hogy nincsenek tervben bétatesztek a Stadia kapcsán. Persze a játékosok egy része gyakorlatilag már belekóstolhatott a dologba, mivel a szolgáltatás elődjének számító Project Stream kipróbálható volt a tengerentúlon.

"Sajnálatos módon csak az Egyesült Államokban indítottuk el a Project Stream tesztjét, ráadásul csak a játékosok egy kis része vett részt benne, de megtapasztalhattátok a dolgot, és tudjátok, hogy működik."

- mondta Harrison.

Valószínűleg remek megoldás volna a kételyek eloszlatására, ha a Google rövid ideig nálunk is elérhetővé tenné a Project Streamet, de az alelnök szavaiból az derült ki, hogy egész egyszerűen már nincs idő erre. Harrison szerint Európában és az Egyesült Királyságban sokkal egyszerűbb elrajtoltatni valamint, mint az Egyesült Államokban, szóval úgy tűnik, nem igazán aggódik a dolog miatt.

Ti kipróbáljátok a Stadiát, ha egyszer itt is elérhető lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)