Hirdetés

A Google tagadja, hogy túlmelegednének a Stadia mellé járó Chromecast Ultrák

|

Többen is arról számoltak be, hogy valami nem stimmel az egységekkel, de a vállalat szerint nem lehet baj a hőmérséklettel.

Hirdetés

Előző héten több országban is debütált a Google Stadia, amihez mind a vállalat, mind pedig a játékosok egy része elég nagy reményeket fűz. Azonban az első beszámolók alapján közel sem tökéletes a platform által nyújtott élmény, és most felütötte a fejét egy elég komoly hardveres probléma is.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó, armadeon7479 arról számolt be a közösségi oldalon, hogy éppen a Destiny 2-vel játszott Stadián, amikor a platformot működtető Chromecast Ultra egyszer csak leállt, és megszakadt a kapcsolat a hálózattal. Ezt követően megpróbálta kihúzni a kütyüt, de az elképesztően forró volt. Akár egyszeri esetnek is tűnhet a dolog, ám egy duhbyo nevű játékos is reagált a posztra, aki azt állította, hogy az ő Chromecastje szintén túlmelegedett és már kétszer is leállt.

Közben a Google egyik alkalmazottja is hozzászólt a bejegyzéshez, és megerősítette, hogy nem szenved túlmelegedési problémáktól a Chromecast Ultra. Állítása szerint normál használat közben meleg lehet a kütyü felszíne, de ez teljesen megszokott dolog. Hozzátette még azt is, hogy a csapat alaposan tesztelte a hardvereket, a szolgáltatásokat és a játékokat, de nem találkoztak ilyen jellegű problémával.

Valószínűleg nem teljesen alaptalanok a játékosok visszajelzései, ugyanis a Chromecast kapcsán már korábban is felmerültek ilyen gondok, és nem újdonság a felhasználók számára, hogy forrósodik az egység. Ettől független ez egy elég komoly probléma, hiszen nagyon kellemetlen lehet, ha játék közben egyszer csak leáll minden, főleg akkor, ha épp online kalandozunk.

Egyelőre tehát elég vegyes élményt nyújt a Stadia, és így talán már nem is bánjuk annyira, hogy nálunk még nem elérhető a platform.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)