Hirdetés

Közel 250 ezerbe kerül a Gran Turismo Sport hivatalos kormánya

|

A Gran Turismo Sport készítői a Thrustmaster csapatával dolgoztak össze, hogy megalkossák a T-GT nevű modellt, aminél többre szimulátoros versenyző aligha vágyhat.

Hirdetés

Amellett, hogy a legutóbbi traileren is láthattuk, mennyire jól fog kinézni a Gran Turismo Sport, a készítők szeretik azt is kiemelni, hogy aki szeretné, egészen valószerű vezetési modellel is játszhat. Ehhez persze nem elég akármilyen periféria, így a Thrustmaster nemrég leleplezte a játék hivatalos kormányát, aminek rengeteg extra tulajdonságáért borsos árat kér a gyártó.

A készítők azt ígérik, hogy négy év fejlesztési munkának és a T-40VE névre hallgató, kefe nélküli motornak köszönhetően a kormányunk nem csak vibrál és némi ellenállást fejt majd ki játék közben. Ehelyett a valós körülményekhez nagyon hasonlóan érezhetjük majd az út egyenetlenségeit, vagy éppen azt, mennyire tapadnak az aktuálisan a kocsinkon lévő gumik. A Gran Turismo Sport hivatalos kormányán ezen kívül valódi bőr borítást, két testreszabható funkciójú analóg kart és négy körbeforgatható kapcsolót is kapunk.

Ez utóbbiakkal például a kipörgésgátlót, a fékerő-eloszlást, vagy hasonló apróbb opciókat állíthatunk majd át vezetés közben is. Mindezekért és a kizárólag a Thrustmaster T-GT-ben megtalálható Depth-Feedback rendszerért viszont horribilis árat kér a gyártó: Európában 800 eurót, ami nagyjából 246 ezer forintnak felel meg. Ráadásul a szemfülesebbek észrevehették, hogy ugyan a kuplung pedál felkerült a gáz és a fék mellé, az ehhez szükséges kormányváltó nem a csomag része.

Ti mivel vágtok majd neki a GT Sportnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)