Hirdetés

Hallottad már muzsikálni a PlayStation 5 kontrollerének haptikus visszajelzését?

|

A Ratchet & Clank: Rift Apart egyik fegyverét használva egészen érdekes jelenségnek lehetünk szem- és fültanúi.

Hirdetés

Határozottan úgy tűnik, hogy a Ratchet & Clank: Rift Apart az idei év egyik legkiemelkedőbb videojátéka, és újabb remek érv lehet egy PlayStation 5 beszerzése mellett (persze nem ártana, ha már rendeződnének a készlethiány miatti problémák).

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Sony újgenerációs gépe mellé megjelent DualSense kontroller elég sok lehetőséget rejt magában a játékfejlesztők számára, és az Insomniac Games csapata bizony ki is használta ezeket.

Hirdetés

Ha már játszottatok a Rift Aparttal, és sikerült szert tennetek a Pixelizer HD nevű fegyverre, akkor talán már fel is tűnt, hogy a stukker feltöltése közben furcsa dallamot játszik a DualSense kontroller. Ez a jelenség önmagában még nem lenne túl érdekes, hiszen rendelkezik beépített hangszóróval a kütyü, ám a különleges hangok mögött jelen esetben a haptikus visszacsatolás áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem is kell túl összetett manővert elvégezni, ha megtapasztalnátok a jelenséget, hiszen elég csak letenni a DualSense-t az asztalra, miközben töltődik a fegyver. Az Insomniac Games a hivatalos Twitter-csatornáján meg is osztotta velünk, hogy fest ez az egész a gyakorlatban:

Egyébként láthattunk már hasonlót korábban, ugyanis a Nintendo Switchre elérhető Kirby Star Allies is képes volt dallamot lejátszani a kontrolleren az HD Rumble funkció segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)