Hirdetés

Tudod, miért jó egy gamer hátizsák? Megmutatjuk!

|

Egy nagy asztali PC ugyan nem fér bele, de perifériákat és egy laptopot kényelmesen, biztonságosan elhelyezhetünk a Hama uRage Illuminated hátizsákban. Mutatunk egy egeret és egy billentyűzetet is, ami remek társatok lehet akár otthon, akár valahol máshol játszotok.

Hirdetés

Közeleg a karácsony, ideje megnézni, milyen perifériák szorulnak cserére, és mik azok, amik hosszú időre felválthatják őket. Ha új egér, új billentyűzet, netán egy hátizsák kell, a Hama kínálatában érdemes körülnézni, ugyanis ezek mindegyike megtalálható a uRage termékek között. Alább sorravesszük, melyik periféria mire képes, miért ajánlott ezeket használni.

Hama uRage Illuminated gaming hátizsák

Ahogy a játékra alkalmas laptopok egyre megfizethetőbbek lesznek, úgy növekszik azok száma is, akiknél a jó teljesítmény mellett hordozhatóság is szempont, és asztali gépüket notebookra cserélik. Fontos vigyázni a készülék épségére, és aki ezt a táskát választja, annak nem kell félnie, ha leejti, vagy ha netán valaki belerúg a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön. Az egyik, párnázott rekeszben elhelyezhetjük a legfeljebb 17,3 colos gépet, a másikba pedig bepakolhatunk minden mást: fejhallgatót, egeret, billentyűzetet, ami épp kellhet. Található rajta továbbá még egy zseb az apró kiegészítőknek, két oldalán pedig hálós zsebek, amik például kiválóan alkalmasak az üdítők elkülönített szállítására. Egyetemistáknak különösen ajánlott.

Hama uRage Illuminated gaming egér

Ha kedvező áron szeretnétek egy precíz gamer egeret, érdemes megnézni, mit tud a uRage Illuminated. Amellett, hogy világít (ami tudjuk, mennyire fontos egy videojátékos perifériánál), öt programozható gomb található rajta, 600 és 2400 dpi között 4 fokozatban, egy gombnyomásra állítható az érzékenysége (a hozzá tartozó szoftverrel 3600 dpi-s beállítás is lehetséges), 1000 Hz-es a lekérdezései sebessége, gumírozott bevonata felül csúszásmentessé teszi, teflon talpainak köszönhetően viszont könnyen siklik. Két méteres, szövet borítású, USB-s kábellel csatlakoztatható. Ergonomikus kialakítása miatt hosszú menetek alatt is kényelmes. 

Hama uRage Exodus Macro gaming billentyűzet

A billentyűzet esetében is fontos a kényelem és a szabadság. Az Exodus Macro egy 113 gombos billentyűzet, rajta 11, szabadon programozható makrógombbal. A mellékelt szoftverrel 5 profilt is létrehozhatunk, illetve kikapcsolhatjuk a Windows gombot, ami valljuk be, nagyon hasznos tud lenni. Az alja kéken, pirosan vagy lilán világít, de éjszakai módban a világításnak köszönhetően magukat a gombokat is könnyebben láthatóvá tehetjük.

A fenti termékek mindegyike és más uRage termékek is megvásárolhatóak lesznek a november 26-ai PlayIT-en, a Media Markt standjánál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)