Hirdetés

Ha a maximumot akarod jó áron, nézd meg ezeket a Hama uRage perifériákat!

|

Közeleg a nyár, ami tökéletes alkalmat ad arra, hogy az év eddig megjelent játékait pótoljátok, vagy belemerüljetek korábbi kedvenceitekbe. Mutatunk egy egeret, egy billentyűzetet és egy fejhallgatót, melyek remek társaitok lehetnek, bármiről legyen szó. Ráadásul még nyerhettek is!

Hirdetés

Nem könnyű feladat olyan perifériákat találni, amik bírják a strapát, kényelmesek, és az áruk sem egy középkategóriás videokártyáét közelíti. A Hama uRage termékeiről többször írtunk korábban; a gyártó továbbra is azon dolgozik, hogy kedvező áron magas minőséget kínáljon,  termékeire 2 év garanciát vállal. Cikkünkből megismerhettek egy felsőkategóriás egeret, egy dizájnos billentyűzetet és egy 7.1-es fejhallgatót.

uRage Reaper Revolution lézeres egér

Kezdjük a Reaper Revolutionnel, mely mindent tud, amit egy modern gamer egérnek tudnia kell, és még annál is többet. 8200 dpi-s Avago érzékelője nagy pontosságot kínál, érzékenységét bármikor, egy gombnyomásra állíthatjuk. Csúszásgátló bevonata és az állítható súly gondoskodik arról, hogy magabiztosan tarthassuk, míg alacsony súrlódású teflon talpai könnyű siklást biztosítanak. 13 gombját a mellékelt szoftverrel szabadon beállíthatjuk, ezek hosszú élettartamát Omron kapcsolók garantálják. 1,8 m hosszú kábelét egy szőtt szigetelés védi a megtöréstől.

uRage Cyberboard Premium

Bár makrógombok nem kerültek rá, a Cyberboard Premium többre képes, mint egy átlagos billentyűzet. Már azzal is kitűnik a tömegből, hogy kiváló minőségű csiszolt fém felületet kapott, a billentyűk háttérvilágításának színe pedig szakaszonként külön-külön állítható. Az anti ghosting miatt nem fordulhat elő az, hogy bizonyos gombnyomásokat nem érzékel, precíziós nyomásérzékenysége, gyors reakcióideje pedig biztosítja, hogy minden helyzetben a képességeinkhez mérten teljesíthessünk.

uRage SOUNDZ 7.1

Aki játszik taktikai akciójátékokkal, az tudja, hogy nem csak az élmény miatt fontos a jó hangzás - ha halljuk egy ellenfél közeledtét, hamarabb tudunk reagálni rá. A 7.1-es SOUNDZ fejhallgatóval mindent tisztán érzékelhetünk, ráadásul a fülpárnája mély basszusok esetén rezeg, hogy az izgalmas pillanatokat még intenzívebbé tegye. Mikrofonja tiszta hangot továbbít. Nem csak kényelmes, jól is néz ki, főleg a kék LED világításnak köszönhetően. 2,5m-es kábele játék közben nem zavaró, és aki jobban szeret kanapéban ülve, tévén játszani, könnyen megteheti a szoba átrendezése nélkül.

A TheVR Tech-es srácok videón mutatják meg nektek ezeket a cuccokat.

Nyereményjáték - lezárult!

A nyereményjáték véget ért, a három hátizsákot ők nyerték:

Németh István

Máté Csaba

Náfrádi Zoltán

Velük a Hama e-mailben veszi fel a kapcsolatot.

Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)