Hirdetés

Próbáld ki a Hama uRage legújabb perifériáit!

|

A PlayIT-en ismét egy jelentős méretű standdal vesz részt a Hama, ahol 36 játékállomásnál nézhetitek meg, mit tudnak élesben a uRage egerek, billentyűzetek és fejhallgatók.

Hirdetés

Egyre jobban érezhető, hogy közeleg a karácsony, a szeretet és a nagy kiköltekezések ünnepe. A budapesti PlayIT tökéletes alkalmat kínál majd arra, hogy kipróbáljatok ezt-azt, amit aztán felírhattok a karácsonyi kívánságlistára, vagy akár rögtön meg is vehettek a helyszínen.

Hirdetés

A Hama uRage perifériáit most is bátran merjük ajánlani, többször is olvashattatok már nálunk róluk. Kedvező az áruk, sokáig bírják a strapát, nagyon kényelmesek, segíthetnek, hogy jobb játékossá váljatok. A cég ezúttal egy új terméket is bemutat a PlayIT-en, a uRage M3chanical mechanikus, RGB LED világításos billentyűzetet, amely nem csak szép, de a mellékelt szoftverrel részletesen testre is szabható.

Ezt és több más Hama uRage terméket a Fortnite, a PUBG, a Counter-Strike: Global Offensive, a Minecraft vagy a Hearthstone segítségével tesztelhettek, csak keressétek a Hama standját a PlayIT-en november 17-18-án. Ha valamelyik megtetszik, a Konzolvilágnál akár azonnal, kedvezményesen megszerezhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)