Hirdetés

Érik már egy perifériacsere? Mutatunk pár ötletet!

|

Ha az egered, a billentyűzeted vagy a fülesed már nem szuperál elég jól, sebaj; mutatjuk, mit kérj karácsonyra!

Hirdetés

Eljött a november, a nagy bevásárlások hónapja, amikor az egyik oldalon mindenki akcióz, a másik oldalon meg mindenki már az ünnepekre készül. Nem csak másoknak érdemes vásárolni ilyenkor, hanem magunknak is, mert jelentős kedvezményekkel újíthatunk hardvereket, perifériákat, épp, amire szükség van. Ahogy ez eddigi években is, úgy most is érdemes megfontolni, hogy a Hama uRage termékcsaládjából válasszatok - mutatunk egy egeret, egy fejhallgatót és egy billentyűzetet, amikkel biztosan nem lőhettek mellé.

Hirdetés

uRage Reaper Revolution lézeres egér

Kezdjük egy egérrel, ami főleg az FPS-eket, RTS-eket, MMO-kat és MOBA-kat játszók számára igazán fontos. A uRage Reaper Revolution egy ergonomikus, kényelmes kialakítású rágcsáló, melynek csúszásgátló bevonata biztosítja a biztos fogást, teflon talpai pedig a problémamentes siklást. 8200 dpi-s Avago érzékelő került bele, ami garantálja precizitást; a dpi-t gombnyomásra állíthatjuk. Az Omron kapcsolóknak köszönhetően gombjai (mind a 13) hosszú ideig bírják a strapát. 7 egyedi súllyal állíthatjuk be a nekünk kényelmes nehézséget. 1,8 méteres, szövött szigetelésű kábele szintén nem törik el egyhamar.

uRage Cyberboard Premium gamer billentyűzet

Természetesen nem minden az egéren múlik, kell egy kényelmes billentyűzet is. A Cyberboard Premium kiváló minőségű, csiszolt fém felülete és RGB-skálán állítható megvilágítási módjai miatt nagyon dizájnos. Precíziós nyomásérzékenység, extrém bemeneti sebesség és alacsony reakcióidő gondoskodik arról, hogy játékokban a maximumot tudjuk nyújtani. Kikapcsolható a Windows gomb is, ami miatt önmagában érdemes gamer billentyűzetet venni.

uRage Soundz 7.1 gamer headset

Végül pedig jöjjön egy sztereó fejhallgató, a Soundz 7.1, ami jelentősen növeli esélyeinket bármilyen játékban, de különösen az FPS-ek esetében. Mély basszus, tiszta magas hangok, vibráló fülpárna gondoskodik a kifogástalan élményről, az állítható fejpánt és a mikrofonkar, a kényelmesen párnázott, fület körülvevő párnák pedig a hosszantartó kényelemről. 2,5 m-es vezetéke egy oldalon fut, ezért könnyen el tudjuk helyezni úgy, hogy ne legyen zavaró. Emellett kéken világít. 

A Hama uRage termékek kedvezményes áron lesznek megvásárolhatók a november 18-19-ei, budapesti PlayIT-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)