Hirdetés

Hamburgerrel és sült krumplival díszített PlayStation 5 kontrollert készített a McDonald's

|

A korlátozott számban elérhető DualSense kontrollerek az ausztrál játékosok között lesznek kiosztva.

Hirdetés

A Microsoft már bebizonyította, hogy a kreativitást szabadjára engedve nagyon ütős dizájnokat készíthetünk egy kontroller számára, és bizony a PlayStation 5-tel együtt érkezett DualSense is látszólag alkalmas arra, hogy egyedivé varázsoljuk. Sajnos egyelőre a Sony nem árasztott el minket túl sok egyedi kontrollerrel, ezért mindenképpen különlegességnek tekinthető a McDonald's által tervezett darab, ami nem nyújt túl minimalista látványt, de azért jól néz ki.

Hirdetés

Friss promócióval készül az 50. évfordulójának alkalmából a McDonald's Australia, ugyanis összesen 50 különleges PlayStation 5 kontrollert fognak kiosztani az ausztrál rajongók között. Ahogy az az alábbi képen is jól látható, a spéci DualSense-en megtalálhatóak a vállalat jól ismert színei és logója, illetve még egy adag sült krumplinak és egy burgernek is jutott hely rajta.

Egy ilyen kontroller bezsebeléséhez mindössze annyit kell csinálniuk az ausztráloknak, hogy becsatlakoznak a megjelölt, McDonald's által szponzorált streamerek élő adásába július 31. és augusztus 7. között, szóval némi szerencsével egészen ütős ereklyével gazdagodhat majd 50 ember.

Habár a mekis illusztrációk és a logó nélkül valószínűleg pofásabb lenne a kontroller, azért egy ilyen DualSense még így is értékes darab lehet, főleg úgy, hogy nem áll rendelkezésre túl sok színvariáció a hardverből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)