Hirdetés

Hatmilliós, egyedi PC-t építtetett az Xbox egy kosarasnak

|

20 ezer dollárba került az a gép, amit az Xbox Game Pass támogatásával állított össze Austin Evans Karl-Anthony Towns számára.

Hirdetés

Van egy kis Pimp My Ride vagy American Chopper utánérzése annak, amit az Xbox marketingesei kitaláltak az Xbox Game Pass népszerűsítésére, de itt nem leharcolt PC-ből csinálnak vadonatújat, hanem eleve a nulláról építenek teljesen egyedi, ellenben piszok drága masinákat. A Signature Rigs szériában ismert, a PC gaming iránt is érdeklődő emberekkel készít interjút iJustine, majd miután sikerül leszűkíteni, milyen gép felel meg az ízléseiknek, valamint mivel játszanának szívesen, Austin Evans váltja valóra az elképzeléseket.

Az első epizódban Karl-Anthony Towns, a Minnesota Timberwolves kosarasa volt a szerencsés, aki elmondta, hogy az édesanyjával játszott régen Sega Genesisen, és álmai PC-je RGB világítású, 4K-képes, szeretne sok RAM-ot bele, valamint azt, hogy szerepeljen rajta a 32-es szám (ami a mezszáma), illetve valamilyen nagymacska, mivel KAT a beceneve.

Hirdetés

Végül egy AMD Ryzen 9 3950X processzor, egy Gigabyte GeForce RTX 3090 videokártya, és különleges hűtési megoldások kerültek bele, aztán vadul letesztelték a Golf with your Friendsszel és a Sea of Thievesszel.

Az első videóban hallhatók beszélgetések, a második pedig részletesen bemutatja, hogyan épült meg 3 hét alatt, 20 ezer dollárból maga a masina, és mennyire nem volt egyszerű a feladat. Egyébként az egész PC-t körülölelő, kosárlabdát idéző keretbe egy ember is belefér, akkora, úgyhogy nem lehet könnyű helyet találni neki.

Gépépítés ugyan nem lesz, de azért így is hozunk izgalmas tartalmakat a napokban, hiszen indul a Game Pass Fesztivál! A részleteket megtaláljátok a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)