Hirdetés

Hivatalos: a Microsoft bejelentette az olcsóbb Xbox Series S konzolt, megvan az ára is

|

A legújabb szivárgásokat követően a Microsoft nem húzta már tovább a dolgot, végre tényleg leleplezték a régóta pletykált Xbox Serires S-t.

Hirdetés

Frissítés: Időközben újabb részletek is kiderültek már az Xbox Series S-ről. 120fps-re is képes lesz, a felskálázott 4K-ról sem kell lemondani, és azt is megtudtuk, mekkora SSD lapul benne.

Eredetileg írtuk: Tényleg 299 dollárba kerül majd az Xbox Series S konzol, ami a Microsoft hivatalos kommunikáció szerint a valaha készült legkisebb Xbox konzol lesz. A nemrég közzétett tweetben nem csak az ajánlott fogyasztói ár és maga a konzol látható, hanem annak logója is, ami remekül passzol az Xbox Series X emblémájához. November 10-én érkezik.

A Microsoft Magyarországtól azt is megtudtuk, hogy az Xbox Series S magyarországi ajánlott fogyasztói ára egészen pontosan 113 990 forint lesz.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy elvileg kiszivárgott az Xbox Series X és Series S ára, valamint megjelenési dátuma. A sokadik ilyen szivárgást pedig már a Microsoft sem hagyhatta szó nélkül. Rendhagyó módon, hatalmas show és felhajtás nélkül, mindössze egy tweetben leplezték le az Xbox Series X kistestvérét.

A meglehetősen kedvező, 299 dolláros, illetve 113 990 forintos áron érkező Series S konzolon többek között az is egyértelműen látszik, hogy nincs rajta optikai meghajtó, tehát a PS5 Digital Editionhöz hasonlóan itt is kizárólag az online vásárolt játékokat pörgethetik a felhasználók. Bár a hivatalos képen a konzol állítva látható, a rajta elhelyezett Xbox logó azt sejteti, hogy alapértelmezetten inkább horizontális tárolásra tervezik a jóárasított új Xboxot.

A Microsoft ígéretei szerint hamarosan még többet megtudunk majd a Series S-ről. Az Xbox Series X pontos árazását és a két konzol megjelenési dátumát egyelőre nem jelentették be, de mivel a Series S kiszivárgott ára hitelesnek bizonyult, elég valószínű, hogy a többi információ sem csak holmi átverés. 

Persze az Xbox Series S bejelentése után egyből megjelentek az első mémek is:


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)