Hirdetés

Hivatalos: megvan a Xbox Series S megjelenési dátuma

|

Befutott a korábban kiszivárgott reklámvideó is hivatalos forrásból, a végén pedig ott virít a megjelenési dátum.

Hirdetés

Tegnap a Microsoft némi szivárgást követően hivatalosan is bejelentette az Xbox Series S konzolt, ami a valaha gyártott legkisebb Xbox lesz. Megerősítették továbbá az Xbox Series X kistestvérének ajánlott fogyasztói árát, ami 113 990 forint lesz Magyarországon. Ezt követően egy reklámvideó is kiszivárgott, amit némi hezitálás után hivatalos források is közzétettek. A szóban forgó videó legvégén (és annak leírásában) ott virít a várva várt megjelenési dátum is.

Hirdetés

Kiderült tehát, hogy egészen pontosa 2020. november 10-án fog megjelenni az Xbox Series S konzol, és elég egyértelműnek tűnik, hogy az Xbox Series X is ugyanekkor debütál majd, bár ezt egyelőre még nem kötötték az orrunkra. Egyelőre minden beigazolódni látszik a korábbi szivárgásokból, így több mint valószínű, hogy az Xbox Series X is 499 dolláros áron érkezik majd. 

Most mindenesetre lessétek meg a friss, ropogós reklámvideót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)