Hirdetés

Hivatalos: színes PlayStation 5 fedlapok és kontrollerek érkeznek

|

Piros, kék, lila, rózsaszín és fekete PlayStation 5-ünk is lehet anélkül, hogy több konzolt kellene vennünk.

Hirdetés

Mivel gyakorlatilag a PlayStation 5 bejelentése óta tiltják le a Sony ügyvédei azokat, akik egyedi fedlapokat kívánnak árulni a konzolhoz, várható volt, hogy előbb-utóbb maga a gyártó bővíti a kínálatot. Valószínűleg eleve nem véletlen, hogy a konzol oldalsó műanyag paneljeit könnyen lepattinthatja bárki.

Ma hivatalossá vált, hogy a jövő év elején mind fedlapok, mind kontrollerek érkeznek, amikkel egyedivé tehetjük konzolunkat.

Hirdetés

A kontrollerfelhozatal három színnel bővül: jön a Nova Pink, a Starlight Blue és a Galactic Purple. Ezek mind-mind januártól lesznek elérhetők, és külsejüktől eltekintve semmiben nem különböznek más DualSense-ektől.

Fedlapokból öt érkezik: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue és Galactic Purple. A vörös és a fekete a korábban már elérhetővé vált, azonos nevű kontrollerekhez passzol. Természetesen kaphatunk majd a lemezes és a digitális változathoz illő modelleket is.

Azt viszont fontos tudni, hogy januárban csak a Midnight Black és a Cosmic Red variáció jelenik meg, ezek is csak néhány régióban (Magyarországon például nem), a többi valamikor 2022 első felében jön. Nem tudni még, mennyit kell várnunk, lehet, hogy csak 2022 végén öltöztethetjük át konzoljainkat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nektek melyik jön be a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)