Hirdetés

Hivatalosan is megérkezett a magyar nyelv Xbox One-ra

|

A mai naptól bárki magyarra állíthatja a menü nyelvét az Xbox One konzolokon. Mutatjuk, egészen pontosan mit kell tennetek ehhez.

Hirdetés

Nemrég az Xbox Magyarország Facebook-oldalon közölte a hazai kirendeltség, hogy a mai naptól fogva bárki átkapcsolhatja Xbox One konzoljának menüjét magyar nyelvre.

Erre korábban csak azoknak volt lehetőségük, akik részt vettek az Xbox Insider Programban - a program arra szolgál, hogy egyes játékosok korábban kapják meg a frissítéseket és újdonságokat, ezeket pedig véleményezzék is, így formálódhat az adott update a lehető legjobban a tényleges élesedés napjáig. 

Hirdetés

Ha ti is át akarjátok kapcsolni a konzolotok kezelőfelületét magyar nyelvre, akkor ehhez a Settings / System / Language & location utat kell végijárnotok a menürendszeren belül. Itt a lenyitható menüben válasszátok ki a magyar nyelvet, és már készen is vagytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)