Hirdetés

Xbox One-os kiadás készül a Hori konzolos egeréből

|

A PS4-es játékosok egy ideje már megkapták a pontosabb konzolos célzás élményét a Horitól, az ezt biztosító perifériának pedig hamarosan megjelenik az Xbox One-os változata is.

Hirdetés

Hozzám hasonlóan sokan azért idegenkednek a konzolos játéktól, mert soha nem tanultunk meg kontrollerrel célozni a különböző lövöldékben. A Hori azoknak találta ki a TAC Pro perifériát, akiknek nem elég az analóg karok által garantált érzékenység, ezt az eszközt pedig most Xbox One-hoz is kiadják.

Hirdetés

A TAC Pro alapvetően egy egérből és egy analóg karral és néhány más aprósággal kiegészített, mechanikus kapcsolókkal ellátott keypadből áll. A PlayStation 4-es változata már tavaly novemberben megjelent és úgy tűnik, kifejezetten sikeres volt, ugyanis egy Xbox One-os változat is készül belőle. A Microsoft hivatalos licencével október 30-án érkező TAC Pro One-hoz egy mobilalkalmazás is készül, ezzel az egér érzékenységéből és a gombok funkcióiból több profilt is összeállíthatunk és váltogathatunk közöttük. De többek más funkciót is kapunk, például lesz egy dedikált mesterlövész gomb és egy, a gyors fordulást segítő érzékenységnövelő gomb is a TAC Pro One-on.

A TAC Pro One európai ára egyelőre ismeretlen, de jó viszonyítási alap, hogy a PS4-es változat hivatalos ára 130 euró, azaz nagyjából 40 ezer forint, ehhez pedig rendkívül közel áll a 150 dolláros amerikai előrendelő ár is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)