Hirdetés

Ez a PS4-kontroller az Xbox rajongóknak lett kitalálva

|

A Hori azoknak szánja legújabb kütyüjét, akik a Sony konzolján játszanak, viszont a Microsoft kontrollerdizájnját preferálják. Ki érti ezt?

Hirdetés

Kialakításukat tekintve sokban különböznek a két legnagyobb konzolhoz tartozó gamepadek, most következő darab pedig azoknak készült, akik PS4-en játszanak, de jobban szeretik a Microsoft kontrollereit, vagy épp nemrég váltottak a Sony gépére, és nem áll nekik kézre a DualShock 4.

Hirdetés

A tervek szerint január 15-én jelenik meg az Egyesült Királyságban a Hori gondozásában készülő, hivatalosan licenszelt Onyx Wireless Controller a PlayStation 4-hez. Ez még önmagában nem nagy szám, viszont az Onyxot az Xbox-kontrollerek dizájnja alapján tervezték meg, így az analóg karok nem párhuzamosan helyezkednek el rajta. Fénysáv nincs rajta, és a jelek szerint jack-csatlakozóval vagy beépített hangszóróval sem rendelkezik, de ezeket leszámítva valószínűleg ugyanúgy működik, mint egy DualShock 4-es kar.

Szerintetek melyik konzol rendelkezik a legkényelmesebb kontrollerrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)