Hirdetés

Így is kinézhetett volna az Xbox Series S

|

Az konzol tervezői most egy kicsit meséltek arról, hogy milyen szempontok szerint alakították ki az olcsóbb gép külalakját.

Hirdetés

Az Xbox Series S létét tudta legtovább titokban tartani a Microsoft, azonban a november 10-ei megjelenési dátumhoz közeledve ezt sem titkolta tovább. Persze a bemutatásakor az internet népe ennek kinézetén is kacagott egy jót, de ez már hagyománynak mondható a hasonló leleplezésekkor.

Az olcsóbb konzol dizájnja egyáltalán nem sikerült rosszra - persze ez ízlés kérdése, arról pedig nem szokás vitatkozni - a tervezők pedig most betekintést engedtek abba, hogy milyen kialakítást láttak még elképzelhetőnek.

Hirdetés

A konzolon dolgozó senior design director, Nicolas Denhez elmondta, hogy több gamer otthonba is ellátogattak, és megnézték, hogy a felhasználók hogyan helyezik el hardvereiket, elrejtik vagy inkább jól látható helyre teszik-e azokat. Mindezek a tapasztalatok segítettek nekik a konzol kinézetének megalkotásában. Emellett egy fotót is közzétett a végül elkaszált prototípusokról:

A konzolon principal designerként dolgozó Chris Kujawski azt is elmondta, hogy többször is bemutatták kis közönségnek a gép kinézetét, és figyelték a zsigeri reakcióikat, hogy a konzol felkeltette-e az érdeklődésüket:

"Amit nem akartunk hallani, az az, hogy »ez úgy néz ki, mint egy mikrohullámú sütő.«"

Van esetleg a föntiek között olyan forma, ami nektek jobban tetszik, mint a végleges verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)