Hirdetés

Így lehet egy Xbox One kontrollerből gázkaros botkormányt barkácsolni

|

Videóban nézhetjük meg, hogyan tudjuk házilag átalakítani a hagyományos kontrollert például a Microsoft Flight Simulatorhoz.

Hirdetés

Kontrollerrel rengeteg különböző műfajú játékot tudunk tökéletesen irányítani, legyen szó lövöldözésről, autóversenyzésről, vagy akár egy logikai alkotásról. Persze egy versenyjáték esetén sokat dobhat az élményen, ha beszerzünk egy kormányt, bizonyos szimulátorokhoz pedig jól jön, ha akad a közelben egy külön botkormány és gázkar, de látszólag némi barkácsolással is el lehet érni a kívánt eredményt.

Hirdetés

Akaki Kuumeri egy YouTube-videóban mutatta be a különleges találmányát, amivel HOTAS típusú vezérlővé változtathatunk egy sima Xbox One kontrollert. A videós egy 3D nyomtatóval alkotta meg a szerkezet különféle elemeit, amelyek meglepően jól passzolnak egymáshoz, és ahogy az alábbi bemutatóban is látható, a botkormány és a gázkar is könnyen használható. Jó hasznát vehetjük például a Microsoft Flight Simulator irányításakor.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)