Hirdetés

Ilyen lehetne egy fekete PlayStation 5

|

Videón is megnézhetjük a PlayStation 5 Black Editiont, mely egyelőre még csak rajongói koncepcióként létezik.

Hirdetés

Megosztotta a közönséget a PlayStation 5 újító dizájnja, de akinek csak a színösszeállítás nem tetszik, készülhet arra, hogy a Sony sem áll meg egy variációnál. Egyelőre viszont csak a fehér oldallapokkal szerelt konzolt mutatták be, más kiadásokat csak az internet ügyes dizájnereinek köszönhetően láthattunk.

Hirdetés

Guiseeppe Spinelli, avagy Snoreyn a LetsGoDigital számára készítette az alábbi videót, mely a PlayStation 5 bejelentő előzetesének mintájára készült, de feketében mutatja meg a konzolt. Azt, hogy nem hivatalos az anyag, leginkább a PS5-ös Max Payne lemez árulja el, egyébként kifogástalan munka. A fenti linken további képek is találhatók.

A tervek szerint a PS5 továbbra is az idei év végén fog megjelenni, de addig még biztosan hallunk róla - az áráról mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)