Hirdetés

Ilyen lenne egy PS2 témájú PlayStation 5, mi azonnal elfogadnánk

|

A PS közösség nagyon szeretne változatosabb PlayStation 5 kiszereléseket látni, a rajongók pedig pótolják is szépen a Sony elmaradásait.

Hirdetés

A PlayStation 5 alig egy hónapja jelent meg, de már sokan szeretnének különleges kiadásokat látni belőle. Az egy dolog, hogy jelenleg az alapkiszerelés is alig kapható, van aki szerint lenne kereslet egy PS2-es dizájnra átfestett PS5-re.

A nosztalgia korát éljük remake-ek és remasterek között így miért is ne lehetne egy régi bőrt húzni az új hardverre. A lentebb látható dizájnt egy whattheefth nevű Reddit felhasználó készítette.

Hirdetés

Nem nagy ördöngösség az egész, jobbára csak feketére festette az eredetit, de ahol a PS2 elemek beköszönnek az a gép alján látható PS Logó és a PS 2 mintájára átszínezett kontroller.

A teljesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy a valóságban nem létezik ilyen konzol, és ez csak egy rajongói mockup. Ez csak azért nagyon szomorú, mert ha létezne ilyen kiszerelés, akkor mi biztosan lecsaptunk volna rá. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)