Hirdetés

Új processzoron dolgozik az Intel és az AMD

|

A régi nagy riválisok most összeálltak, hogy létrehozzanak egy olyan processzort, amelynek a grafikai teljesítménye fel tudja venni a versenyt az Nvidia hardvereivel.

Hirdetés

Amióta világ a világ, azóta rivalizál egymással a két legnagyobb PC-s processzorgyártó cég, az Intel és az AMD. Most úgy tűnik, hogy ezt ideiglenesen félretéve összedolgoznak, hogy létrehozzanak egy igazán ütős hardvert.

Hirdetés

Az Intel a héten jelentette be, hogy az AMD-vel karöltve fogják létrehozni a Core processzorcsalád következő darabját. A projekt lényege, hogy az eddig már megszokott Intel HD grafika integrálása helyett egy Radeon grafikus processzor fog helyet kapni majd a tokban, ami természetesen kifejezetten játékra lesz majd kihegyezve.

Az Intel azt is elárulta, hogy az új processzornál a méret is fontos szempont lesz, mert a hordozható platformok rajongóinak is szeretnének egy prémium élményt nyújtani. Az egyelőre nem derült ki, hogy mikor érkeznek meg az első olyan gépek, de lehetőleg hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)