Hirdetés

Itt vannak a hivatalos PlayStation 5 hardveres specifikációk

|

Szép táblázatban megtekinthető minden, amit jelenleg a PlayStation 5 és a Dualsense hardverek kapcsán tudni lehet és érdemes.

Hirdetés

Talán már senkinek nem kell elmondani, de a biztonság kedvéért megtesszük: tegnap kiderült a PS5 bemutató (ami egyébként igen komolyra sikeredett) során a PlayStation 5 megjelenési dátum és ár is, és nem sokkal később a kiegészítők és játékok árain is elkerekedett a szemünk. Hozzászokhattunk volna már persze, hogy a dollárt egy az egyben váltják az euróval, és kis hazánk is keblére ölelte a könnyfakasztóan magas áfát, de azért fájdalmas szembesülni ezekkel a gyakorlatban.

Viszont legalább azt is megtudhattuk (már a hazai képviselet hivatalos közleményének köszönhetően), hogy pontosan mit is várhatunk a PS5 hardverét tekintve. Sok újdonság nincs, de legalább egyben láthatjuk, mi is került a borítás alá.

Hirdetés

Az alábbi két képen megtekinthető a PlayStation 5 és a Dualsense kontroller hardveres specikációja, ha túl kicsik a képek, akkor kattintásra (vagy érintésre, ha éppen telefonon olvasol minket) külön ablakban, kinagyítva nyílnak meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)