Hirdetés

Kapaszkodjatok meg: nem csak fekete és fehér Xbox Series X kontrollert vásárolhatunk

|

Elindult az Xbox Series X és Series S konzolok előrendelése, illetve a hozzájuk tartozó perifériákra is le lehet már csapni. Így derült ki, hogy a Microsoft ismeri a színpalettát a feketén és fehéren is túl.

Hirdetés

Ma hivatalosan is elstartolt az Xbox Series X és Series S konzolok előrendelése, a Microsoft pedig tegnap egy részletes bejegyzésben taglalta, milyen kiegészítőket vásárolhatunk a next-gen masinák mellé.

Kiderült például, hogy a fekete (hivatalosan Carbon Black) és fehér (avagy Robot White) kontrollerek mellett akár kék (fantázianeve szerint Shock Blue) verzióra is lecsaphatunk az új vezeték nélküli Xbox kontrollerekből. 

A fekete és fehér változat az Xbox Series X és Series S konzolok alapfelszereltsége lesz, a most leleplezett kék verziót viszont csak külön szerezhetjük meg.

Hirdetés

Megtudtuk továbbá, hogy az előző Xbox generációkhoz hasonlóan most is vásárolhatunk tölthető akkumulátort a kontrollerhez, így aki nem akar ceruzaelemekkel bajlódni, az megveheti az "Xbox Rechargeable Battery + USB-C Cable" kombót 24,99 dollárért - igen, immár USB-C kábellel lehet tölteni az Xbox kontrollereket, egy teljes feltöltés pedig elvileg 4 óra alatt össze is jöhet (akkor is, ha folyamatosan játszunk közben). 

Mindhárom új kontroller ajánlott fogyasztói ára 59,99 dollár lesz, tehát nem történt áremelés az Xbox One-os perifériákhoz képest. Ez különösen annak fényében fontos tényező, hogy a PS5-ös DualSense kontroller 69,99 dollárba/euróba, nálunk 25.990 Ft-ba kerül. 

Bár minket nem nagyon érint, hiszen hazánkban nem volt elérhető korábban sem ez a szolgáltatás, de azért nem árthat tudni, hogy rövid pihenőre megy az Xbox Design Lab - a szolgáltatás használói teljesen saját, testreszabott Xbox One kontrollereket tervezhettek maguknak. A rendszer 2021-ben fog valamikor visszatérni némi ráncfelvarrás után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)