Hirdetés

Két új DualSense kontrollert leplezett le a Sony

|

Akinek nem jön be a fehér, most már szélesebb kínálatból válogathat.

Hirdetés

Nem volt mindenki kiegyezve azzal, amikor a Sony bejelentette, hogy kizárólag fehér fedlappal lesz kapható a PlayStation 5 - hamar megjelentek (és eltűntek) az átszínezett fedlapokat árusító viszonteladók is. Egyelőre örülhetünk, ha bármely PS5-ből jut, de nem kizárt, hogy a kiadó már fontolgatja az alternatív színeket.

Ma bemutatkozott a DualSense két új változata, a Midnight Black és a Cosmic Red, melyek egyaránt júniustól válnak majd elérhetővé.

Hirdetés

Funkcióikat tekintve ugyanazt tudják, amit a jelenleg is kapható DualSense, viszont előbbi fekete, kékesszürke, néhol szürke elemekkel, utóbbi pedig részben vörös. Mindkettőt az űr ihlette, a tervezők számára fontos volt, hogy a különböző színű kontrollerek passzoljanak egymáshoz. Pontos megjelenési dátumról és árról egyelőre nem esett szó, de minden bizonnyal nem lesznek drágábbak a fehér alapmodellnél, mely 25999 Ft-ba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)