Hirdetés

Egy rajongó feltalálta a kézmelegítős GameCube kontrollert

|

Talán nem tudtatok róla, de valójában mindig is erre vágytatok.

Hirdetés

A klasszikus játékkonzolok valószínűleg sosem merülnek a feledés homályába, ezt pedig részben az olyan elkötelezett rajongóknak is köszönhetjük, mint az a Smash játékos, aki kézmelegítő-funkciót ültetett a GameCube vezérlőjébe.

Hirdetés

A hiánypótló találmány egy dél-kaliforniai Supers Smash Bros. Melee játékos, Morne érdeme. A rajongó a Kotakuval osztotta meg, hogy már azóta megszállottja az ötletnek, mióta egy helyi bajnokság során az egyik versenytársa megjegyezte Morne elektromos kézmelegítőjére nézve, hogy milyen király lenne, ha a kontroller is hasonlóan működne. Egy év telt el azóta, és már egy működő prototípust is fel tud mutatni a lelkes modder.

A házibarkács kontroller gyakorlatilag a nulláról lett felépítve, ám látszatra megtévesztően hasonló a klasszikus GameCube kontrollerekhez. A vezérlő jelenleg egy külső akkumulátorral és micro-USB porton keresztül tölthető, a melegítés maga pedig a kontrollerbe ágyazott hőre keményedő/melegedő gyurmán keresztül történik - gyakorlatilag egy öngerjesztő folyamatot kreálva. Morne folyamatosan szeretne finomítani és csiszolni a jelenlegi dizájnon, mindezt úgy, hogy a végső verzió is a GameCube eredeti stílusára hajazzon.

Nektek van esetleg kézmelegítős perifériátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)