Hirdetés

Ki kér egy borzalmasan ronda Waluigi kontrollert a Switchéhez?

|

A Nintendo mémemberét hamarosan a kezedben tarthatod a PowerA srácainak hála.

Hirdetés

Waluigi a Nintendo közösségének kedvenc karaktere, nem véletlen, hogy a Super Smash Bros. Ultimate-ben hiánya komoly űrt jelent, sokan sírnak utána. A PowerA most megadja a bajszos mémernek a tiszteletet, amit megérdemel a saját kontrollerével: érkezik a PowerA Enhanced Wireless Controller gyönyörűen undorító lila/sárga szín-összeállításban, egy gonoszan vigyorgó Waluigivel az előlapon.

A kontroller 50 dollárért kerül majd piacra, és mindent hoz magával, amit egy bluetooth 5.0-s irányítótól megszokhattunk. A töltésért az USB-C bemenet felel, egy töltés pedig 30 órányi zavartalan működést garantál. A gombkiosztást szabadon variálhatjuk, a karok pedig csúszásgátló borítást kaptak.

Hirdetés

Az egész szépséghibája, hogy sem HD rumbe támogatást, sem NFC chippet nem kapott, így amiibókat sem olvashatunk be vele, szóval kemény kompromisszumokat kell kötnie annak a Nintendo-fannak, aki minden áron ki akarja mutatni Waluigi iránti vonzalmát a kontrollerek választásánál is.

A Waluigi kontroller június 4-én érkezik. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)