Hirdetés

Kiszivárgott néhány felvétel a Diablo IV átvezetőiből

|

Van valaki a Blizzard videós stábjában, aki nagyon nem szeret titkot tartani.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt az Overwatch 2 következő hősének kisfilmjével volt tele az internet, de a videó félkész, tele van vízjelekkel, és láthatóan belső felhasználásra készült. A most előkerült Diablo IV anyagokkal sincs ez másképp, leszámítva azt, hogy ezek konkrétan a motion capture munkálatokba engednek betekintést.

A videókon láthatjuk a színészeket, és a készülő cinematic első, elnagyolt képkockáit. Még semmi sem végleges, beleértve a modelleket és környezetüket.

Hirdetés

Alapvetően csak akkor ajánlanánk megnézésre bármelyiket a lenti darabkákból, ha érdekel benneteket a játékfejlesztés. Máskülönben csak nagyon rossz minőségű spoilereket kaptok, jóval a megjelenés előtt.

Akit mindezektől függetlenül érdekelnék a felvételek, azok jobb ha sietnek: a Blizzard erővel szokta kergetni a másolatokat weboldalról weboldalra.

A Diablo IV a jövőre érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)