Hirdetés

Pénztárcakímélő gamer gépházakkal állt elő a Kolink

|

Megfizethető áron, letisztult külsővel jelentkezik az Inspire széria két újabb gépháza.

Hirdetés

Az persze valószínűleg azoknak is világos, akik még életükben nem építettek gépet, hogy egy PC-nél jóval fontosabb, hogy milyen vas dolgozik benne, mint az, hogy milyen a kinézete. De mi van akkor, ha elment az összes pénzünk a minőségi hardverekre, mégis szeretnénk egy olyan gépházat, amin látszik, hogy gamer gépünk van. Erre kínál most megoldást a Kolink két frissen bemutatott háza az Inspire K4 és K5.

Hirdetés

A széria mindkét darabja hamisítatlan gamer kinézettel rendelkezik, előlapjukon személyre szabható RGB LED-csíkkal, melyet a házak tetején található panelen, vagy közvetlenül az alaplapi RGB csatlakozón keresztül is vezérelhetünk. Természetesen a gépek egyik oldalán egy edzett üvegből készült lapon keresztül csodálhatjuk az alkatrészeink tárházát, és bizony jut majd hely bőven hardvereknek. Mindkét házba lehetőségünk van ATX, Micro-ATX- vagy Mini-ITX alaplapot beszerelni, a K5-ös modell esetében 310 mm, míg a K4-nél 350 mm hosszúságig. Lesz még itt hely egy 160 mm magas CPU hűtőnek,  kettő 3,5"-os vagy 2,5"-os merevlemeznek, illetve további két 2,5"-os merevlemezt tehetünk az alaplapi tálca mögé.

Az oldalsó részen található, porszűrő ráccsal ellátott nyílások, illetve a hátlapon található beépített ventilátor gondoskodik a hűtésről, amit lehetőségünk van további ventilátorokkal vagy a akár vízhűtéses rendszerrel bővíteni; mindkét ház első részében egy 360 mm-es radiátornak van hely, a K5-ös modell esetében egy 120 mm-es radiátor fér el hátul, a K4-nél pedig egy 280 mm-es a ház felső részén. Kimentek terén mindkét esetben egy USB 3.0, egy USB 2.0 és két 3,5 mm-es audio kimenetet találunk. 

A Kolink Ispire K5 ajánlott fogyasztói ára 34,99 font, míg a K4-es modellé 44,99 font, nemsokára pedig a hazai forgalomban is beszerezhetjük ezeket a gépházakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)