Hirdetés

Látszólag remekül fut Steam Decken a Cyberpunk 2077

|

A Valve kézikonzolnak álcázott PC-je február végén érkezik, és egy kiszivárgott videó szerint simán viszi a CD Projekt Red játékát, de azért ne igyunk előre a medve bőrére.

Hirdetés

Alig három hétre vagyunk a Steam Deck hivatalos megjelenésétől, így várható volt, hogy a felhasználókhoz idő előtt eljutó, vagy az unatkozó fejlesztőknél kallódó példányokról elkezdenek majd szállingózni a videók. Az már kiderült, hogy nem lesz minden játék futtatható a Steam Decken (legalábbis bármilyen trükközés nélkül), de az alábbi videók arról árulkodnak, hogy elég sok címet élvezhetünk majd az új gépen.

Hirdetés

Az alábbi csatornára rengeteg videó került fel az olyan, egyszerűbb játékoktól kezdve mint az Art of Rally vagy az Escape Simulator, egészen a Cyberpunk 2077-ig, ami látszólag remekül fut a Valve gépén. Fontos azonban megjegyezni, hogy az otthoni hálózatunkon belül bármilyen steames gépre streamelhetjük a játékainkat.

Szóval simán lehet, hogy egy RTX 3090-nel szerelt gépen fut épp a játék, a videó készítője pedig csak streameli a képet a konzolra. Úgyhogy amíg a hivatalos tesztek be nem futnak, ne dőljetek be minden "kiszivárgó" videónak!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)