Hirdetés

A Lenovo kiegészítői mindenhová elkísérnek

|

Egy komfortos füles, egy precíz egér, és egy hatalmas táska, amibe minden kényelmesen belefér. A Lenovo Y Gaming széria perifériái bárhol és bármikor hasznunkra válnak.

Hirdetés

A Lenovo Legion Kupa kapcsán már találkozhattatok a gyártó különböző termékeivel, hiszen a versenyzők is Lenovo gépeket és perifériákat használnak a bajnokságban, most pedig itt az ideje, hogy kicsit közelebbről is megismerkedjünk velük.

Hirdetés

Lenovo Y Gaming Stereo Headset

Kezdjük is mindjárt a fülessel, ami kifejezetten mutatósra sikeredett. Az oldalsó borítás és a fölső pánt szénszál-mintás, míg a szivacsozott részeket piros szövettel vonták be. A műanyag kialakítás miatt a headset kifejezetten könnyű, mindössze 270 grammot nyom, így hosszú használat esetén sem jelent nehézséget a viselése. A párnák kényelmesek és egész jól szűrik a zajt, a szövet jól lélegzik, nem izzad bele az ember feje.

A kábel egy 3,5 mm-es jack csatlakozóban ér véget, így a fülest könnyen használhatjuk okostelefonokkal vagy laptopokkal is, az asztali gépek tulajdonosait pedig egy elosztó várja a dobozban, amivel könnyedén kettéválaszthatják a fejhallgató és mikrofon csatlakozókat. A mikrofon visszacsúsztatható a fülesbe.

Lenovo Y Gaming Optical Mouse

Nem ez a Lenovo első gamer egere, és a jelek szerint sokat tanultak az első próbálkozásból. A lézeres szenzort optikaira cserélték, az Avago 3050-es érzékelő pedig teszi a dolgát, belépő szinten hozza az elvárhatót. Az új rágcsáló kialakítása igencsak hasonlít a legnépszerűbb és legjobban bevált egerek vonalaihoz. A kényelmesebb fogás érdekében az egér két oldalán recés textúrát kapott, a hüvelykujjunkkal pedig két extra gombot is elérünk.

Az egér mellé érkező driverrel programozhatjuk a gombokat, sőt, akár makrókat is beállíthatunk, a görgő alatti gombok pedig egy háromlépcsős DPI-kapcsolót működtetnek, amit egészen 4000-ig tolhatunk fel. Anyagminőségben ugyan nem veszi fel a versenyt a tesztgyőztes egerekkel, de mivel az ára is csak a harmada a prémium modelleknek, ha valaki nem akar egy vagyont költeni kiegészítőkre, annak érdemes lehet vetni erre is egy pillantást.

Lenovo Y Gaming Armored Backpack

És hogy legyen mindezt hová tenni, a Lenovo kifejezetten masszív táskákkal is készült. A B8270 névre keresztelt táska hatalmas, egy 17,3"-os notebook is kényelmesen elfér benne. Három méretes rekesze és összesen 16 zsebe van, így nemcsak a laptopot tudjuk egy direkt erre a célra fenntartott, párnázott szekcióba elhelyezni, hanem minden apróságnak is megtaláljuk a helyét, hogy aztán utazás során könnyű legyen előkeresni, legyen az útlevél, power bank, könyv, vagy bármi egyéb.

Egy tépőzáras fül segítségével a fejhallgatónkat külön fellógathatjuk, nehogy összenyomják a táskában található cuccok, az innivalónkat pedig egy hálós oldalzsebben tarthatjuk, ami szükség esetén el is rejthető a táska oldalába, hogy még elegánsabb megjelenést kölcsönözzön annak. A hátizsák kifejezetten kényelmes, vastagon párnázott, a szivacs és a borítás jól lélegzik, nem könnyen izzad bele az ember. A borítás teljesen vízálló, a karbonszálas minta alatt pedig egy keményebb anyag kapott helyet, ami megvédi értékeinket az esetleges ütődésektől.

Érdemes figyelni a Lenovo termékeit a közeljövőben is, a cég a Rainbow Six: Siege profi, külföldi versenyeinek  is fő támogatója, komoly törekvések láthatók részéről az e-sport terén.

A termékeket a Radium bocsátotta rendelkezésünkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)