Hirdetés

Lenovo YOGA 920 - az Erő vele van

|

A Lenovo gyönyörű laptopokkal készült a Star Wars-szezonra: kiválaszthatjuk, kinek az oldalára akarunk állni.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik alig egy hete indult világhódító útjára, így megbocsájtható, ha a világon mindent beleng az Ellenállás és az Első rend háborújának hangulata. A Lenovo Yoga 920 különleges, Star Wars-os kiadása is ezt adja vissza egyedi borításával, és futurisztikus dizájnjával.

Hirdetés

Amellett, hogy a 920-as gépekkel hirdethetjük a messzi-messzi galaxis frakcióinak nagyságát, rengeteg lehetőség nyílik meg előttünk ezeknek a szörnyetegeknek hála. A csodaszép borítás és elképesztően vékony dizájn egy brutálisan ütős, 4K-s 13,9 colos kijelzőt és egy azt kihajtani képes konfigurációt rejt. És ha már kihajtás: a képernyőt úgy tekergethetjük, és állítgathatjuk, ahogy csak akarjuk. Tervezők, művészek az érintésérzékeny felületre rajzolhatnak is, a masina precízen dolgozza fel a vonalakat.

A képi világot megtámogatják a beépített JBL hangszórók, és a gépeket a Dolby Atmos technológiájával is kiegészítették a tökéletes moziélményért. A Lenovo 920-as laptopokról minden részletet megtaláltok annak oldalán. Magyarországon nagyon limitált számban kaphatók, úgyhogy ha ilyet szeretnétek karácsonyra, jobb, ha siettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)