Hirdetés

Ilyen lehet a limitált kiadású Spider-Man PS4

|

Felbulkkant egy kép egy Pókember logóval díszített konzolról, ami állítólag piacra fog kerülni az új játék megjelenésével egyidőben. Egyelőre igencsak megosztja a közönséget.

Hirdetés

A nagy címek mellé egyre többször készít limitált kiadású konzolt a Sony, és nincs kétségünk affelől, hogy a Spider-Man rajongók is lecsaphatnak majd egy új PlayStation 4-re a szeptemberben érkező játék mellé.

Hirdetés

A PlayStation 4 subredditre került fel az alábbi kép a Spider-Man PlayStation 4 Pro Bundle-ről, ami piros borítóval, hatalmas, fehér, pókos logóval és egyedi piros kontrollerrel érkezik. Nem hivatalos forrásból származó grafikáról van szó, simán lehet kamu, kezeljétek is így egyelőre.

A közönséget eléggé megosztotta a dizájn, sokak szerint egyenesen ronda az egyedi konzol. Nekem mondjuk a God of War-os sem tetszett, de hát ízlések és pofonok. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)