Hirdetés

Logitech C922 Pro Stream webkamera - ha nem csak a szüleiddel beszélgetnél

|

Kapcsolattartáshoz gyakorlatilag bármilyen webkamera jó, de egy videósnak, streamernek nem mindegy, mit használ. Ha te is belevágnál a közvetítésbe, sokat spórolhatsz a C922-vel.

Hirdetés

Miután a felhasználók többsége elkezdett okoseszközökre és laptopokra áttérni, a külső webkameráknak csak nagyon kevesen vették hasznát, azonban a streamerkedés elterjedésével az ágazat megtalálta új felvevőbázisát. A Logitech is abszolút a tartalomgyártóknak szánja C922-es webkameráját.

Hirdetés

Az eszköz azon túl, hogy 1080p-ben 30 fps-sel, 720p-ben 60 fps-sel képes rögzíteni és képet továbbítani, a Personify-integráció segítségével automatikusan körbe tudja vágni az előtte ülőt, így nincs szükség zöld vászonra a háttér kicseréléséhez. Automatikusan korrigál gyenge fényviszonyok között, kiszűri a villogást is. Két mikrofon rögzíti a hangot, melyek persze nem váltanak ki egy profi, dedikált mikit, de kezdő streamereknek tökéletesen megfelelnek. A csomag része még egy tripod, amivel bárhova letámaszthatjuk a kamerát, nem kötelező monitorra csiptetnünk.

A C922 olyannyira a streamereknek szól, hogy még 3 hónapos prémium XSplit előfizetés is jár hozzá, de természetesen OBS-sel is használható. Működik Windows mellett MacOS-en, Xbox One-on, ChromeOS-sel és Androiddal is. Amennyiben úgy érzitek, kipróbálnátok magatokat tartalomgyártóként, ezzel nem lőhettek mellé. További technikai információkat itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)