Hirdetés

Logitech G560 gamer hangfalszett - ha nem csak fülessel játszanál...

|

Dübörög, ordít, és a játékban történő eseményekhez igazodva világít - ha dizájnos hangszórót akarsz a monitorod mellé, ezt nézd meg!

Hirdetés

Íratlan szabály, hogy magasabb szinteken headsetet kell használni a multiplayer játékokban, hiszen csak így hallhatjuk igazán jól, milyen irányból támadnak minket, és így nem nyomja el a játékot a porszívó vagy az online játék leszünetelését követelő anyuka hangja. 

Hirdetés

Néha viszont kényelmesebb hangszórókkal játszani, és akkor már az a legjobb, ha nem párezer forintos gagyikat állítunk csatasorba, hanem megadjuk a módját. A Logitech G560 nem egy óvatos szett. A legmenőbb benne a két hangszóró RGB világítása, mely a Lightsync technológia miatt az épp futó játékokhoz igazodik, így sötétben még egy szinttel megdobja az élményt. A Battlefield 1-hez, a Fortnite-hoz és számos más játékhoz külön profil van, de beállíthatjuk, hogy a képernyő négy sarkát figyelje, és ezekhez igazodjon. Természetesen azt is lehet, hogy végig egy színt adjon, illeszkedve az összeállítás többi részéhez.

Ami a hangzást illeti (mely, valljuk be, egy hangszórószettnél nem elhanyagolható), 240 W-os csúcsteljesítménnyel és 120-as effektív teljesítménnyel számolhatunk. A DTS:X ultra térhangzással nagyjából behatárolhatjuk, mi merre történik, kihozza a maximumot a 2.1-ből. USB és jack kábelen, valamint Bluetoothon is csatlakoztathatjuk egyszerre több forráshoz, így könnyen válthatunk, ha például telefonunkról szeretnénk zenét kihangosítani.

Árát leginkább a világítási technológia dobja meg, de az élmény emiatt tényleg nem mindennapos. Aki szeretne igazi gamerbarlangot csinálni a szobájából, annak egy ilyen szett elengedhetetlen kellék. További részleteket ezen az oldalon olvashattok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)