Hirdetés

Nincs elég színes fény a PC-den? Jön a világító hangfal!

|

Ha nincs még elég színesen világító gamer perifériátok, akkor a Logitech legújabb hangfalaira mindenképpen vessetek egy pillantást.

Hirdetés

A Logitech már régóta gyárt gamereknek mindenféle látványos perifériákat, viszont eddig leginkább a billentyűzetek és az egerek terén célozták kifejezetten ezt a célcsoportot.

Hirdetés

A cég most egy újdonsággal állt elő, ugyanis kifejezetten játékra tervezett hangfalakat fognak piacra dobni, természetesen az elkerülhetetlen LED világítással együtt simogatják szét a felhasználó szemét. A Logitech G560 gyakorlatilag egy 2.1-es hangrendszer, tehát két hangfal és egy mélynyomó együtt, ismerve a cég eddigi ilyen termékeit, nagyon nem lesz gond a hangzással.

Ami viszont igazán izgalmas, az a G Lightsync névre keresztelt technológia, ami természetesen merít némi ihletet a Razer hasonló, színeket szinkronizáló megoldásához. A hangfalak világítását összehangolhatjuk más Logitech eszközökkel is, de egy kis szoftveres segítséggel akár a képernyőnk színvilágához is igazíthatjuk. Ami igazán jópofa, hogy akár a képernyő adott területeit is kijelölhetjük, amivel pár játékban akár hasznos információt is közölhetnek nekünk a hangfal fényei.

Titeket meg lehet venni ilyen extrákkal, vagy egy hangszóró ne villogjon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)