Hirdetés

Így néz majd ki a Mad Box kontrollere

|

A futurisztikus konzol dizájn mellé futurisztikus kontroller dukál.

Hirdetés

A Slightly Mad Studios elnöke tényleg komolyan gondolja, hogy beszáll az Xbox és a PlayStation arénájába egy saját géppel. A Mad Box első dizájntervei elég meghökkentően néznek ki, de papíron nyilván minden menő. Hogy sikerül-e megvalósítani a tervet az más kérdés, amit egyébként a kontroller kapcsán is feltehetünk.

Hirdetés

Ian Bell ugyanis a Twitter-oldalán bemutatta a Mad Boxhoz készülő kontroller dizájnterveit, melyek szintén nagyon jól néznek ki. A szokásos gombok között egy nagyobbacska kijelzőt is találunk, ami a játéktól függő információk mellett érintőfelületként is működhet (legalább is erre utal az a kép, amin egy billentyűzet bukkant fel a középső részen).

Mi őszintén szurkolunk, hogy összejöjjön a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)