Hirdetés

Képeken a Project Cars fejlesztőinek saját, bivalyerős konzolja

|

4K felbontást, VR támogatást, 60 fpst, és egyéb nyalánkságokat ígér a stúdió.

Hirdetés

A Project Cars fejlesztői mindig is mertek nagyot álmondi, de ekkora őrültségre nem feltétlenül számítottunk tőlük, mint az év elején bejelentett konzol, a Mad Box.

Hirdetés

A stúdió durván 3 év múlva szeretné piacra dobni a hardvert, ami a terveik szerint kb olyan erős lesz, mint az erős gamer PC-k két év múlva. Túl sok konkrétum még nincs, de most megosztottak néhány képet arról, hogy terveik szerint hogyan néz majd ki a konzol.

Erre még az egyedi PC-ket építő szakik is elégedetten csettintenének. A hardvert ugyan homály fedi, de a nagy ventilátorokat, a vízhűtés világító csöveit és az egyedi dizájnú házat így is megcsodálhatjuk. Nagyon szeretnénk tudni, hogy ezt most komolyan gondolják-e a srácok, vagy előrébb lapoztak a naptárban, és elnézték az április 1-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)